Margriet Sitskoorn gastspreker op SIS Finance voorjaarsborrel 2020

SIS Finance > Insights > Nieuws > Geen categorie > Margriet Sitskoorn gastspreker op SIS Finance voorjaarsborrel 2020

Voor onze eerste voorjaarsborrel van het nieuwe decennium hebben we opnieuw een bijzondere spreker weten te strikken: Margriet Sitskoorn, neuropsycholoog en hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Donderdag 19 maart a.s. is zij onze gast in Dauphine, Amsterdam.

Margriet is wellicht de bekendste breindeskundige van Nederland. Sinds de publicatie van haar bestseller Het maakbare brein in 2008 is zij een veelgevraagd spreker over alles wat te maken heeft met de relatie tussen hersenen en gedrag. Hoe kunnen we onze hersenen ontwikkelen door onze omgeving en ons gedrag te veranderen? Hoe werkt manipulatie? En hoe kun je je er tegen teweerstellen? Dat soort vragen staat centraal in haar onderzoek.

Recentelijk publiceerde zij twee nieuwe boeken: een over brain hacking en een over het ouder wordende brein. Nieuwe onderwerpen waar Margriet ongetwijfeld verrassend en met veel passie over zal vertellen. Genoeg reden om 19 maart alvast in uw agenda te zetten! U kunt zich nu al aanmelden door een mailtje te sturen naar info@sis-finance.nl. Of volg ons op LinkedIn.