26 maart 2015: Joris Luyendijk, ‘Dit kan niet waar zijn!’

12 februari 2015

SIS Finance > Insights > Nieuws > Geen categorie > 26 maart 2015: Joris Luyendijk, ‘Dit kan niet waar zijn!’

Wij nodigen u van harte uit voor onze ‘professionele’ borrel met opnieuw een prominente gastspreker:

 

Joris Luyendijk journalist NRC Handelsblad en The Guardian schrijver van het boek: ‘Dit kan niet waar zijn!’ over bankiers in The London City donderdag 26 maart 2015, vanaf 17.30 uur in café-restaurant Dauphine, Amsterdam.

 

Joris Luyendijk werkte vanaf 2011 als journalist voor The Guardian. Hij zat twee jaar lang ondergedompeld in deze wereld van haute finance in the London City. Aan het begin wist hij er net zoveel van als de gemiddelde burger, namelijk bijna niks. Stap voor stap lieten insiders hem zien hoe de financiële wereld in elkaar zit – met gevaar voor hun eigen baan. Zijn bankiers monsters? Is hebzucht het probleem? En veel belangrijker: kan het weer gebeuren? Zijn de diepere oorzaken van de crash van 2008 weggenomen, of is de financiële wereld nog altijd een tijdbom in het hart van onze samenleving?

 

Deze bijeenkomst kan van belang zijn voor de dagelijkse beroepsuitoefening van een registeraccountant of registercontroller. In dat geval kan deze in aanmerking komen voor PE-punten. Raadpleeg hiervoor de regelgeving van de beroepsorganisatie (NIVRA/VRC)

 

Programma 17:30 – circa 22:00 uur 17:30 – circa 22:00 uur informeel ervaringen uitwisselen onder genot van een hapje en een drankje rond 19:00 uur ‘Dit kan niet waar zijn!’ door Joris Luyendijk, in het Auditorium.

 

Routebeschrijving Je rijdt zo vanaf de ring A10, via S112 aan op café-restaurant ‘Dauphine’. Aan de achterzijde is er gelegenheid om de auto gratis, overdekt en bewaakt te parkeren.
Zie voor een uitgebreide routebeschrijving: www.caferestaurantdauphine.nl
De presentatie vindt plaats in het direct naast het entresol van ‘Dauphine’ gelegen Auditorium van ‘Het Financieele Dagblad’.

Wij kijken er naar uit u op donderdag 26 maart te mogen begroeten.

 

Met vriendelijke groet,
Jacco Kaandorp, Koen Perik, Jan Schipper, Aad Faasen en Marcia Bakker