Ben van der Burg gastspreker op voorjaarsborrel SIS Finance 2024

SIS Finance > Insights > Nieuws > Geen categorie > Ben van der Burg gastspreker op voorjaarsborrel SIS Finance 2024

Nu de winter bijna voorbij is bereidt SIS Finance alweer haar vertrouwde voorjaarsborrel voor in het Amsterdamse Dauphine. Wij verheugen ons erop om op donderdag 4 april 2024 weer met onze relaties bij te kunnen praten.

Gastspreker is deze keer Ben van der Burg. Ben is oud-topschaatser en IT-ondernemer. Hij wordt regelmatig gevraagd als commentator over technologie; hij maakt de podcast ‘De Technoloog’ en heeft een wekelijkse column op BNR Nieuwsradio. Ben is een specialist in het uitrollen van digitale innovaties en het formuleren van een digitale strategie. Hij heeft veel ervaring op het gebied van mobiele toepassingen, virtual reality en kunstmatige intelligentie. Hij laat zien hoe je tot innovaties komt in het digitale landschap en hoe je die implementeert in je organisatie.

Stof genoeg voor een interessante en actuele discussie. We hopen dat u erbij wilt zijn om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. U kunt zich aanmelden voor de borrel door een mail te sturen naar info@sis-finance.nl. Blijf op de hoogte van onze activiteiten door ons te volgen op LinkedIn of door u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Foto: Mark Prins