Jeroen van der Veer spreker op bijeenkomst met SIS Finance

SIS Finance > Insights > Nieuws > Geen categorie > Jeroen van der Veer spreker op bijeenkomst met SIS Finance

Voor het eerst in anderhalf jaar konden we vorige week, in samenwerking met Finance Transformation Forum, eindelijk weer eens een échte bijeenkomst organiseren voor onze relaties. Op 1 juli jl. ontvingen we dertig genodigden – helaas was er geen ruimte voor meer – in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar voor een hapje en een drankje, en voor een inhoudelijke bijdrage van niemand minder dan Jeroen van der Veer.

De president-commissaris van Royal Boskalis-Westminster, oud-President-commissaris van Royal Philips en oud-CEO van Royal Dutch Shell praatte ons bij over een aantal onderwerpen die hem na aan het hart liggen. BNR-anchor Bas van Werven ging met Van der Veer in gesprek over thema’s als transformeren & presteren, over de board dynamics binnen RvC en RvB, en uiteraard over de rol van finance, nu en in de toekomst, in grote ondernemingen.

De bijeenkomst was bijzonder succesvol en we zijn blij dat we een aantal van u eindelijk weer eens persoonlijk konden ontmoeten. Het smaakte zeker naar meer; zodra de omstandigheden het toelaten hopen wij u ook weer in groten getale te mogen verwelkomen tijdens bijvoorbeeld een van onze borrels in Dauphine. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.