Mijntje Lückerath gastspreker op najaarsborrel 2023

SIS Finance > Insights > Nieuws > Geen categorie > Mijntje Lückerath gastspreker op najaarsborrel 2023

Op donderdag 12 oktober a.s. organiseert SIS Finance weer haar traditionele najaarsborrel in het Amsterdamse Dauphine. Gastpreker is deze keer Mijntje Lückerath-Rovers, hoogleraar Corporate Governance aan de Tilburg University/TIAS School for Business and Society.

Mijntje studeerde Financiële Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en werkte van 1994 tot 2001 bij Rabobank International, uiteindelijk als Vice-President Project Finance. Sinds haar promotie in 2007 op een proefschrift over operational lease legt ze zich toe op onderwijs en onderzoek op het gebied van corporate governance. Daarbij staat de vraag centraal: wanneer voegt corporate governance waarde toe aan de organisatie? Haar onderzoek richt zich met name op de belangrijke voorwaarden die nodig zijn om boards effectief te kunnen laten opereren; onderwerpen zoals onafhankelijkheid, diversiteit, transparantie en integriteit spelen hierbij een belangrijke rol.

We verwachten een boeiend en inhoudelijk scherp betoog en we hopen dat u erbij wilt zijn om deel te nemen aan de discussie, en uiteraard om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. U kunt zich alvast aanmelden voor de borrel door een mail te sturen naar info@sis-finance.nl. Blijf op de hoogte van onze activiteiten door ons te volgen op LinkedIn of door u aan te melden voor onze nieuwsbrief.