Peter Paul de Vries, gastspreker bij SIS Finance op donderdag 24 maart

SIS Finance > Insights > Nieuws > Geen categorie > Peter Paul de Vries, gastspreker bij SIS Finance op donderdag 24 maart

Op donderdag 24 maart zal de SIS Finance borrel plaatsvinden vanaf 17.30 uur in café-restaurant Dauphine in Amsterdam met Peter Paul de Vries als gastspreker.

Drs. Peter Paul de Vries is grootaandeelhouder en bestuursvoorzitter van investeringsmaatschappij Value8 en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van beursgenoteerde ondernemingen. Peter Paul de Vries studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (1985-1991). Van oktober 1989 tot en met oktober 2007 was hij werkzaam bij de Vereniging van Effectenbezitters (VEB), waarvan de laatste 12 jaar als directeur. In deze functie heeft hij tevens een waardevol netwerk opgebouwd in het bedrijfsleven en met name de financiële sector. Peter Paul was kernlid van de Commissie Tabaksblat (2003-2004), voorzitter van de pan-Europese organisatie van aandeelhoudersverenigingen Euroshareholders (2005-2009) en lid van het Market Participants Panel van de pan-Europese beurstoezichtorganisatie CESR. Thans is Peter Paul lid van het Comité van Aanbeveling van de Stichting Juliana Kinderziekenhuis en lid van de Raad van Commissarissen van Euronext Amsterdam en SnowWorld. Voorts is Peter Paul bestuurder bij MTY Holdings NV, NV Dico International en Sucraf NV.