Ronald de Boer, gastspreker bij SIS Finance op donderdag 24 september

15 juli 2015

SIS Finance > Insights > Nieuws > Geen categorie > Ronald de Boer, gastspreker bij SIS Finance op donderdag 24 september

Donderdag 24 september vanaf 17.30 uur in café-restaurant Dauphine in Amsterdam vind onze ‘professionele’ borrel plaats. Met opnieuw een prominente gastspreker!

Ronald de Boer is bekend van zijn succesvolle voetbalcarrière. De absolute hoogtepunten die waren in 1995 toen won hij met Ajax de Champions League. In 1998 schopte hij het met het Nederlands elftal tot de halve finale tijdens het WK in Frankrijk.

Zijn carrière begon in 1988 bij Ajax. In 1988 maakte hij zijn entree tijdens een wedstrijd tegen PEC Zwolle. Na deze tijd heeft Ronald de Boer in zowel Nederland als het buitenland bij diverse clubs gespeeld. Hieronder vallen FC Barcelona, FC Twente, Glaslow Rangers en ook Al Shamal in Qatar. In 1994 (VS) en 1998 (Frankrijk) heeft hij tijdens het WK gespeeld voor het Nederlands elftal. In 1996 (Engeland) en 2000 (Nederland en België) is hij voor het Nederlands elftal uitgekomen tijdens het EK.

In 2008 heeft Ronald de Boer na een operatie voor zijn nekhernia besloten om te stoppen met voetbal. Hierna is hij onder andere verder gegaan als trainer bij Ajax en als voetbalanalist en commentator. Daarnaast heeft hij in Qatar gewoond waar hij als ambassadeur voor het WK heeft opgetreden.