Ronald de Boer ‘scoort’ buiten zijn comfort zone bij borrel van SIS Finance

SIS Finance > Insights > Nieuws > Geen categorie > Ronald de Boer ‘scoort’ buiten zijn comfort zone bij borrel van SIS Finance

Vorige week donderdag 24 september sprak Ronald de Boer bij de inmiddels 34ste professionele borrel in Dauphine van SIS Finance, waar zo’n 120 gasten op af waren gekomen.

Wat is het toch elke keer fijn om een spreekbeurt te organiseren samen met een topsporter zoals Ronald de Boer. In zijn kenmerkende nuchtere stijl vertelde hij zijn levensverhaal en over de keuzes die hij in zijn carriere heeft gemaakt. Ook gaf hij op open wijze zijn deskundige mening op vragen o.a. over de controverse tussen Marco van Basten en Johan Cruijff of over het kwaliteitsniveau van het Nederlandse voetbal.

Ronald de Boer verlegt graag zijn grenzen. Hij vertelde ons over het nut van het bewandelen van paden buiten je eigen comfort zone. Na zijn succesvolle voetbalcarrière is hij eerst verder gegaan als trainer bij Ajax. Hij geldt nu als één van de meest deskundige voetbalanalisten en commentatoren op televisie.

Na afloop van de presentatie heeft Ronald nog 3 Ajax-shirts voorzien van zijn handtekening. Deze shirts worden eerdaags verloot onder de volgers van SIS Finance op linked-in. Wil je ook zo’n shirt wordt dan ook volger van SIS Finance!