SIS Finance verzorgt succesvolle managementgame voor Nederlandse multinational

SIS Finance > Insights > Nieuws > Geen categorie > SIS Finance verzorgt succesvolle managementgame voor Nederlandse multinational

Op 23 maart verzorgde SIS Finance voor Atlas Professionals het onderdeel ‘financiële sturing’ van een driedaags Leadership Development Programma (LDP), bedoeld voor high potentials binnen de organisatie onder het motto: ‘We invest in people’. Atlas Professionals is een mondiaal opererende Nederlandse aanbieder van wervings- en HR-diensten binnen de energie- en maritieme sector, en heeft zijn hoofdkantoor in Hoofddorp.

Met een managementgame verduidelijkten we in ons onderdeel het gebruik van financiële termen en lieten we deelnemers aan de slag gaan met onderwerpen als P&L en sturen op marge. Zij konden tijdens de game doen alsof zij daadwerkelijk in de board van Atlas Professionals zaten (CEO, CFO, enzovoort). Atlas-managers uit acht verschillende landen, met een professionele achtergrond in onder meer sales, HR en ICT, deden mee aan deze managementgame. Alle deelnemers waren na afloop zeer positief over dit financiële onderdeel van het LDP.