Voorjaarsborrel SIS Finance met Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk

SIS Finance > Insights > Nieuws > Geen categorie > Voorjaarsborrel SIS Finance met Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk

Op donderdag 23 maart a.s. organiseert SIS Finance weer haar vertrouwde voorjaarsborrel in Dauphine, Amsterdam. Deze keer is het een double bill: als gastsprekers treden op Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk.

Arend Jan Boekestijn is historicus en voormalig Kamerlid voor de VVD. Hij is verbonden aan de Universiteit Utrecht en treedt geregeld in de media op als politiek commentator. Rob de Wijk is oprichter van het Den Haag Centrum voor Strategische Studies en is emeritus hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Leiden. Samen presenteren Boekestijn en De Wijk een radioprogramma op BNR; eerder maakten ze samen de televisieserie Weg van de wereld. Zij zullen in Dauphine hun licht laten schijnen over buitenlands beleid, veiligheid in ons deel van de wereld en over de economische gevolgen van de oorlog in Oekraïne.

U kunt zich alvast aanmelden voor de borrel door een mail te sturen naar info@sis-finance.nl. Blijf op de hoogte van onze activiteiten door ons te volgen op LinkedIn of door u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Foto: Phil Nijhuis