SIS Finance actief met CFO-rollen a.i. in private equity

SIS Finance > Insights > Nieuwsbrief > Nieuwsbrief november 2019 > SIS Finance actief met CFO-rollen a.i. in private equity

SIS Finance en de interim-managers met wie wij werken zijn van oudsher vooral actief in de financiële functie van grote, veelal beursgenoteerde organisaties. Steeds vaker echter worden we ingezet door private equity partijen bij de deelnemingen waarin zij investeren.

In veel gevallen gaat het dan om een eindverantwoordelijke rol (bijvoorbeeld als CFO a.i.) binnen een middelgrote onderneming met een stevige groei-ambitie, in een internationale setting. Deze opdrachten zijn doorgaans zeer uitdagend en interessant voor heel ervaren interim-managers met een uitstekend track record.

Opdrachten als deze worden door ons ingevuld met zeer ervaren interim-managers met een achtergrond in M&A en private equity, een goed gevoel voor business en uitstekende vaardigheden op het gebied van stakeholder management. Meer weten? Neem contact op met SIS Finance-partners Jan Schipper, j.schipper@sis-finance.nl of Jacco Kaandorp, j.kaandorp@sis-finance.nl.