Finance Transformation Forum en CFO Day 2021

SIS Finance > Insights > Nieuwsbrief > Nieuwsbrief november 2021 > Finance Transformation Forum en CFO Day 2021

Hoewel de coronapandemie duidelijk nog niet voorbij is en we misschien wel rekening moeten houden met opnieuw een winter vol beperkingen, kon de deur afgelopen zomer toch weer op een kier. SIS Finance was als medeorganisator en als sponsor betrokken bij een tweetal bijeenkomsten waar we met bijzonder veel plezier op terugkijken.

Finance Transformation Forum

Afgelopen juli ontvingen we in het kader van het Finance Transformation Forum dertig genodigden – helaas was er geen ruimte voor meer – in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar. Naast een hapje en een drankje, en ruimte voor bijpraten, was er een inhoudelijke bijdrage van niemand minder dan Jeroen van der Veer.

De president-commissaris van Royal Boskalis-Westminster, oud-President-commissaris van Royal Philips en oud-CEO van Royal Dutch Shell praatte ons bij over een aantal onderwerpen die hem na aan het hart liggen. BNR-anchor Bas van Werven ging met Van der Veer in gesprek over thema’s als transformeren & presteren, over de board dynamics binnen RvC en RvB, en uiteraard over de rol van finance, nu en in de toekomst, in grote ondernemingen.

CFO Day 2021

Ruim twee maanden later, op 22 september, vond in een zonovergoten Noordwijk de 20e CFO Day plaats, als altijd gesponsord door SIS Finance. Het was een bijzondere ervaring om na een lange onderbreking vanwege Covid-19 weer met ruim 400 CFO’s samen te kunnen komen. Voorafgaand aan de CFO Day namen de partners van SIS Finance en hun genodigden deel aan het CFO Diner. Het thema ‘Brave New World’ zorgde op woensdag voor inspirerende discussies over het spanningsveld tussen technologie en de menselijke maat. 

SIS Finance borrels in Dauphine

Beide bijeenkomsten waren bijzonder succesvol en we zijn blij dat we een aantal van onze relaties eindelijk weer eens persoonlijk konden ontmoeten. Het smaakte zeker naar meer; zodra de omstandigheden het toelaten hopen wij u ook weer in groten getale te mogen verwelkomen tijdens bijvoorbeeld een van onze borrels in Dauphine. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, volg ons dan op LinkedIn of check regelmatig de agenda op onze website.