Jacco Kaandorp

SIS Finance > Wie we zijn > Ons team > Jacco Kaandorp

Jacco is partner van SIS Finance. Hij adviseert (top-)management en CFO’s bij het inrichten van hun organisatie en het (tijdelijk) invullen van posities in de finance-functie van grote, vaak internationaal opererende opdrachtgevers. Zelf heeft hij een rijke ervaring in verschillende (interim) functies bij klanten in binnen- en buitenland, onder meer als CFO en als Director of Finance in de TMT-sector (Telecom, Media en Technologie). Jacco is eindverantwoordelijk voor de projecten en klanten van SIS Finance in deze sector. Zijn belangrijkste verantwoordelijkheidsgebied ligt daarnaast op de vele internationale projecten die SIS Finance uitvoert.

Jacco’s carrière startte in 1991 bij KPMG, waar hij is opgeleid tot Register Accountant. Hij werkte daar voor een groot aantal mooie, voornamelijk beursgenoteerde, klanten. Na zeven jaar in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, vond hij het tijd worden voor meer operationele ervaring en maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven, op projectmatige basis. In 1998 begon hij zijn eigen onderneming op het gebied van financieel interim management. Hij heeft sindsdien een groot aantal (internationale) opdrachten uitgevoerd voor een breed scala aan organisaties in diverse sectoren.

In 2007 richtte hij samen met zijn collega Jan Schipper SIS Finance op, vanuit de gedachte dat er plaats was in de markt voor een interim en adviesbureau dat toegevoegde waarde kan leveren en dat vanuit de inhoud opereert. SIS Finance kan organisaties als Microsoft, Liberty Global, eBay, CBRE Global Investors en SHV tot haar klanten rekenen.

Jacco studeerde Bedrijfskundige Economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, gevolgd door de postdoctorale opleiding Accountancy, eveneens aan de VU.

Contactgegevens:
06-22207125
j.kaandorp@sis-finance.nl
LinkedIn Jacco