Nieuwe cost management software: BirdsEye CostReport

SIS Finance > Insights > Nieuwsbrief > Nieuwsbrief juni 2021 > Nieuwe cost management software: BirdsEye CostReport

Onder de vleugels van SIS Finance opereert al sinds ruim tien jaar het Center for Cost Management, een excellence center op het gebied van Activity Based Costing (ABC) en cost management. Wij doen onderzoek, adviseren en implementeren. En nu is er een tool beschikbaar waarmee u zelf aan de slag kunt.

Behalve op consulting richt het Center for Cost Management zich sinds 2020 op tooling voor ABC. Daarvoor hebben we een geheel nieuw product ontwikkeld: BirdsEye CostReport™. Met CostReport™ kun je als bedrijf of instelling op eenvoudige wijze vaststellen welke klanten, producten of kanalen het meest bijdragen aan de winst. Of achterhalen wat een product of dienst kost.

CostReport™: snel, veilig, cloud-based

Veel organisaties hebben hooguit een globaal idee van het antwoord op bovenstaande vragen. Spreadsheets en ERP-systemen bieden onvoldoende soelaas, terwijl dergelijke informatie cruciaal is om bijvoorbeeld te weten hoe u op kosten kunt besparen of de winstgevendheid kunt optimaliseren. CostReport™ stelt u in staat snel, doeltreffend en zonder hoge kosten meer inzicht te krijgen in uw kostprijzen en winstgevendheid.

De online tool is flexibel en voor een veelheid van sectoren beschikbaar. Door te werken met een standaardaanpak per sector wordt het bovendien mogelijk om uw uitkomst te vergelijken met de juiste ‘peer group’, waardoor verbetermogelijkheden sneller worden geïdentificeerd.

Vraag een demo aan

Bekijk de animatie op YouTube of ga naar www.costreport.nl. Neem voor meer informatie contact op met Consulting Partner Koen Perik, 06-53690363, k.perik@sis-finance.nl