Mathijs Bouman gastspreker op najaarsborrel 2022

SIS Finance > Insights > Nieuwsbrief > Nieuwsbrief juni 2022 > Mathijs Bouman gastspreker op najaarsborrel 2022

We hebben er een paar jaar op moeten wachten maar nu kan het eindelijk weer: SIS Finance organiseert op donderdag 27 oktober a.s. haar vertrouwde najaarsborrel in het Amsterdamse Dauphine. Wij verheugen ons erop om dan, onder het genot van een hapje en een drankje, weer eens met onze relaties bij te kunnen praten.

Gastspreker is deze keer econoom en journalist Mathijs Bouman. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. De afgelopen jaren was hij regelmatig te gast bij tal van nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Al zo’n dertig jaar is Mathijs met de Nederlandse en internationale economie bezig, als docent, wetenschapper, beurscommentator, journalist, schrijver en columnist. Hij zal ons in oktober ongetwijfeld trakteren op een scherpe, gedegen en glasheldere analyse van de economische situatie op dat moment.

U kunt zich alvast aanmelden voor de najaarsborrel door een mailtje te sturen naar info@sis-finance.nl. We hopen u die avond in groten getale te mogen begroeten!

Foto: © Speakers Academy / Walter Kallenbach