Executive Search

SIS Finance > Wat we doen > Executive Search

Afbeelding1

Sinds 2009 werkt SIS Finance voor de invulling van vaste posities – ook internationaal – met veel plezier en bewezen succes samen met Staatsen Executive Search.

Staatsen Executive Search is gespecialiseerd in het bemiddelen van CFO’s en hun direct reports (€ 100K plus), non-executive board members met een financiële achtergrond en ‘landing spots’ voor top tier strategy consultants. Opdrachtgevers variëren van beursgenoteerde multinationals, omvangrijke familiebedrijven en (portfoliobedrijven van) private equity-partijen, tot start-ups met een flinke groeiambitie. Staatsen Executive Search onderscheidt zich door een uitgebreid en relevant netwerk, een persoonlijke benadering en een sterke focus op excellente kwaliteit in alle facetten van haar dienstverlening. Door hands-on ervaring in specialistische en managementposities, ruime ervaring in executive search en up-to-date kennis van de markt, is zij in staat om haar gesprekspartners goed te begrijpen en gedegen te adviseren. Voor verdere informatie zie www.staatsen.nl.

De meerwaarde van onze samenwerking voor zowel opdrachtgevers als kandidaten komt voort uit onze op elkaar aansluitende expertises, netwerken en marktkennis. Onze manier van zakendoen is gericht op een langetermijnrelatie, waarbij wij professionaliteit, persoonlijke betrokkenheid en integriteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hechten daarbij aan een wederzijdse open en duidelijke communicatie.

Indien u een oplossing zoekt voor een vacature, dan kunt u contact opnemen met Mitelijn Staatsen via 06-54310959 of mitelijn@staatsen.nl.

2016-05-09-SISFinance_0080