Interim management

SIS Finance > Wat we doen > Interim management

In interim management is SIS Finance bewezen succesvol bij een flink aantal beursgenoteerde ondernemingen. Wij creëren oplossingen voor opdrachtgevers binnen de financiële kolom of daarmee verbonden deelperspectieven (ICT en HRM).

Wij hebben een hoogwaardig netwerk van interim managers, veelal RA’s/CPAs en RC’s/CMAs, opgebouwd. De met ons samenwerkende interim managers hebben meer dan 10 jaar ervaring, en hebben meestal een Big-4 achtergrond.

WatwedoenIMsmall

 

Onze interim managers leiden projecten of programma’s, vullen leidinggevende posities ad interim in op MT- of directieniveau of zijn actief als vakspecialist met betrekking tot branche of wetgeving. Daarnaast zijn wij regelmatig betrokken bij de advisering c.q. begeleiding bij bijvoorbeeld de implementatie van financiële (consolidatie-)systemen of de herstructurering van de (administratieve processen in de) financiële kolom.

De partners van SIS Finance fungeren als klankbord en sparring partners voor de opdrachtgevers en de interim manager. Zij zijn desgewenst zelf nauw betrokken bij het ontwikkelen van oplossingsrichtingen. Wij zijn niet alleen actief voor aanvang van de opdracht, maar blijven juist ook gedurende de opdracht vinger aan de pols houden. De kwaliteit van iedere interim opdracht wordt aantoonbaar beter door de inbreng van schaduwmanagement.

 

De interim management praktijk van SIS Finance wordt geleid door drs. Jacco Kaandorp RA en drs. Jan Schipper. Bel voor een afspraak of een oriënterend gesprek met Jacco op 06 222 07 125 of Jan op 06 284 22 595 of mail naar j.kaandorp@sis-finance.nl of j.schipper@sis-finance.nl.
Of meld je hier aan als interim manager.