Finance professionals

SIS Finance > Wat we doen > Finance professionals

Finance professionals van SIS Finance bemannen projectteams of vullen posities tijdelijk in binnen de financiële kolom van organisaties.

Onze finance professionals voelen zich verantwoordelijk, helpen hun opdrachtgevers echt verder en zijn snel inzetbaar. Ze vullen rollen in van assistent-controller tot business controller en van projectmedewerker tot projectleider.

De finance professionals van SIS Finance:

  • zijn goed opgeleid (minimaal HBO-niveau);
  • hebben tussen 3 en circa 8 jaar ervaring in het financiële vak;
  • hebben goede communicatieve en projectmatige vaardigheden;
  • zijn professioneel en zelfstartend;
  • zijn oplossingsgericht en krijgen zaken voor elkaar bij opdrachtgevers.

SIS Finance draagt zorg voor de juiste ondersteuning van haar medewerkers. We investeren in opleidingen en trainingen om onze kennis up to date te houden en zorgen voor vakinhoudelijke begeleiding tijdens de opdracht. De partners van SIS Finance zijn ervaren (interim) managers met een stevige financiële achtergrond. Hiermee waarborgen wij niet alleen de kwaliteit van de opdracht, maar fungeren wij tevens als sparring partner voor onze klanten.

De finance professionals-praktijk van SIS Finance wordt geleid door drs. Jacco Kaandorp en drs. Jan Schipper. Bel voor een afspraak of een oriënterend gesprek met Jacco op 06-22207125 of Jan op 06-28422595, of mail naar j.kaandorp@sis-finance.nl of j.schipper@sis-finance.nl.