CFO Day 2017 trekt ruim 500 bezoekers

SIS Finance > Insights > Nieuwsbrief > Nieuwsbrief juni 2017 > CFO Day 2017 trekt ruim 500 bezoekers

De jaarlijkse CFO Day, dit jaar gehouden in Noordwijk, was net als vorige jaren een succes met een hoge opkomst en veel interessante sprekers.

 

Voorafgaand aan de dag zelf, georganiseerd door Alex van Groningen, was er in Huis ter Duin een pre-conference, gevolg door diner en borrel. SIS Finance was als Diamond Partner aanwezig met twee tafels met genodigden.

De dag zelf stond in het teken van ondernemerschap en ‘the founder’s mentality’, naar de titel van het boek van Chris Zook. SIS Finance had Ruben van Zwieten, bekend predikant op de Zuidas, bereid gevonden te spreken. Zijn onderwerp: ‘Zijn jullie, als financial / CFO, alleen bewaarder van de schatkist? Of ook iets meer?’ Met dat thema prikkelde Ruben zijn gehoor – en confronteerde hij ons misschien ook wel een beetje.

Een uitgebreider verslag van de CFO Day 2017 is te vinden op https://cfo.nl/artikel/cfo-day-2017. Wij kijken terug op een dag met mooie ontmoetingen en bedanken alle deelnemers voor hun komst. We zien uit naar de volgende editie!